04
Sep
written by: mikael

Emerge startades i September 2006 som ett försök att lista, utvärdera och lyfta fram nya svenska webbsatsningar. Idag handlar inläggen mer och mer om analys och marknadsföring i syfte att öka intäkter och trafik på webbplatser och kampanjsidor.

Bloggen är skriven av mig, Mikael Bogg, som ett sätt att berätta, förklara och inspirera vänner, kollegor och folk i min omgivning om vad jag ser som morgondagens webb samt hur man på vägen dit maximerar både trafik och intäkter. Syftet med den här bloggen är därför helt enkelt att samla intressanta och ointressanta saker som intresserar och inspirerar mig i mitt arbete och fritid.

Om mig

Så här i bloggosfären kan det alltid vara trevligt att veta vem det är som skriver: Jag är en 34-årig göteborgare som är bosatt i Stockholm sedan slutet av 90-talet. Lever och arbetar med Internet som verktyg, informationskälla och kommunikationsredskap samtidigt som jag försöker få tiden att räcka till för idrott, fritidsintressen, min familj och mina vänner. För att veta mer om mig som arbetare kan du alltid kika in på min LinkedIn profil.