Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Emerge ynglar av sig - Webbistik

Webbistik - en blogg om SEO, SEM och webbanalys

Webbistik - en blogg om SEO, SEM och webbanalys


Emerge har som både jag själv och många med mig märkt legat på på is en tid… Parallellt med denna träda har jag dock äntligen kommit igång och börjat blogga om ett annat område som ligger varmt om hjärtat, nämligen webbanalys, SEO och SEM - Webbistik helt enkelt!

Ugh! tänker du. Inte en annan svajig blogg om det här skojarämnet… Jo! tänker jag. De flesta bloggarna (och företagarna för den delen) inom detta område tenderar till att ligga alldeles för långt i framkant än vad som är begripligt för en vanlig människa. Webbistik däremot, ska sätta fingret på enkla, konkreta och effektiva tips om hur du som bloggare, företagare eller kundansvarig på en byrå kan förbättra din eller dina kunders synlighet på webben.

Webbistik är skriven för alla de svenska småföretagare som arbetar med att förbättra sin närvaro på internet och då framförallt i sökmotorerna. Tanken är att även små bolag och entreprenörer ska kunna tillgodogöra sig stora SEO- och SEM-byråers kunskap och arbetssätt. Inläggen är inte tänkta att ligga i SEO-träskets framkant utan jag hoppas som sagt istället kunna komma med konkreta tips och förbättringar om sådant som många i webbvärlden redan känner till. Bloggen är baserad på min tro om att SEO och SEM inte är något vetenskapligt mumbo-jumbo utan helt grundar sig på logik och sunt förnuft.

Oftast är det det enkla som är det svåra. Trevlig läsning!

Den nya bloggen Webbistik är inte tänkt att att ersätta Emerge så släpp för allt i världen inte mig ur RSS-flödet :-) I’ll be back!

4 Responses to “Emerge ynglar av sig - Webbistik”

 1. Beta Alfa » Blog Archive » Noterat 2009-02-27 Says:

  [...] Emerge ynglar av sig - Webbistik [...]

 2. MiaShopping Says:

  Intressant! Den lägger jag genast till i min rss-läsare.

 3. mikael Says:

  Ska göra mitt bästa för intressant läsning! Föreslå gärna ämnen eller konkreta utmaningar inom SEO/SEM som jag kan ta upp :-)

 4. Surftips 2009-02-27 Says:

  [...] Emerge ynglar av sig - Webbistik [...]

Leave a Reply