Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Kolla om ditt användarnamn är ledigt

skärmdump usernamecheck.com
Till kategorin onödigt, ovärderligt vetande. Hur vanligt är ditt användarnamn? Finns det någon annan där ute som kallar sig för samma sak? Med amerikanska Usernamecheck kan du på bara några sekunder gå igenom över 60 sajter för att se om ditt namn är ledigt. Att du sedan måste tillbringa flera timmar för att plöja igenom tiotals registreringsprocesser för att säkra ditt namn är en annan sak…
[via Mashable]

One Response to “Kolla om ditt användarnamn är ledigt”

  1. fatam Says:

    hej

Leave a Reply