Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Rapport från andra sidan del 2

Nu har jag slutligen landat i den senaste versionen av Wordpress - 2.6.1. Mitt senaste inlägg tappade tyvärr kommentarerna men annars är jag på banan.

En del funktionalitet har slutat fungera tex Index-sidan och taggarna/etiketterna. Allt finns dock kvar under huven men historiens i särklass mest komplexa tema som bloggen använder (K2) stödjer inte nya Wordpress som det blir att raska på med det nya… Snart så!

3 Responses to “Rapport från andra sidan del 2”

 1. Adam Says:

  Hejsan!

  Har länge saknat din blogg. Tyckte det var en utmärkt sammanfattning av nya siter i sverige - hoppas du kommer igång igen så snart som möjligt.

  MVH, Adam

 2. N E L L I Says:

  Äntligen kmr ngn med smak va ;p
  Hihi, jag tycker också att det är gulligt och så :D

 3. IZZAH SVARAR Says:

  jo det e en del men dock inte allt :P

Leave a Reply