Destination logotyp Efter månader av bloggfrånvaro tänkte jag nu ta mig i kragen och så smått börja uppdatera igen. Det här första inlägget är extra spännande för mig då jag sedan nyår har en ny arbetsgivare i Aftonbladet Tillväxtmedier och Destination.se.

Tillväxtmedier är Aftonbladet-sfärens spjutspets bolag som genom åren samlat på sig succéer som Blocket, Prisakt, Hitta mfl. Sedan nyår har jag tillsammans med några få utvalda arbetat intensivt med ett reseprojekt som nu börjar ta sig former - Destination.se.

Destination.se är en metasök-tjänst för resor och har från start kontrakterat alla Sveriges ledande researrangörer. Plattformen är baserad på norska Finn.no/Reise och vi har efter många om och men fått till en svensk kostym. Jag ser enormt mycket fram emot att fortutveckla webbplatsen till att bli just det vi alla saknar före, under och efter vårt resande.

Är självklart tacksam för alla synpunkter och kommentarer. Stora som små…

7 Responses to “Destination.se - Sveriges nya resemarknad”

 1. Martin Says:

  Ã…h, ett rss-feed som vaknat.

  Välkommen tillbaks - ska läsa med intresse!

 2. Beta Alfa » Här är Aftonbladets nya resesajt Says:

  [...] Mikael Bogg är tillbaka på sin blogg Emerge (härligt!). Han förklarar vad han har pysslat med den senaste tiden. [...]

 3. Jonny Elofsson Says:

  Inramningen med annonser runt sidan får sidan att framstå som en stor annons. Ruskigt drygt första intryck. Skulle bli så mycket bättre utan toppbannern. Det var nog en liten synpunkt som säkert inte du har något med att göra.

 4. Daniel Says:

  Kul, ser fram emot att följa utvecklingen av destination.se!

 5. Andreas Krohn Says:

  Emerge har länge varit en av mina favoritbloggar, så det är kul att se att du har tid att jobba på den igen :)

 6. Karl Says:

  Jag har svårt att se vad destination.se ska tillföra. Varför ska man välja det framför pricerunner, kelkoo, reseguiden eller någon av de andra jämförelsesiterna? Resebranschen online är överetablerad och det kommer att bli svårt att få användare, trots Schibsteds mediakanaler i rygen.

 7. chromowanie felg Says:

  Firma ELBIT KRAKÓW ma przyjemnosc przedstawic Panstwu oferte wspólpracy w zakresie wykonywania pokryc galwanicznych.

Leave a Reply