Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Nytt flimmer på Passagen

Passagen logga Häromdagen lanserade den gamla trotjänaren Passagen en uppdaterad videotjänst. Den tidigare blogglösningen på Passagen Flimmr är nu helt ersatt med Bubblare.se’s plattform och innebär att användarna nu även kan ladda upp filmer kopplade till sitt medlemskap på Passagen.

Syftet med satsningen är självklart att bygga vidare på Bubblares popularitet och utveckla innehållet till att nå och attrahera en bredare publik. Innehållet från både Bubblare och Flimmr lagras tillsammans och finns tillgängligt för användarna på båda sajterna. Detta innebär att Bubblare över en natt ökar sin räckvidd på innehållet mångfalt och att Passagen äntligen kan tillhandahålla en vettig uppladdningstjänst för sina medlemmar.

Passagen börjar nu återigen vakna till liv efter några års dvala och förutom videotjänsten kommer i höst en rad nya tjänster att lanseras samtidigt som plattformen görs mer robust. Närmast och kanske mest intressant är Passagen Quiz, en frågesportsplattform där medlemmarna själva kan skapa olika typer av kunskaps- och personlighets-Quiz som är tillgängliga för alla, vilken väntas lanseras inom ett par veckor.

Disclaimer -> Jag har en relation till ovan nämnda sajter och arbetsgivare

One Response to “Nytt flimmer på Passagen”

  1. Dan.se: Passagen är min nyaste kund Says:

    [...] I jobbet som Internetvisionär och entreprenör på nätet har man aldrig en lugn stund. Nu senast har jag hjälpt passagen med deras nya lösning Passagen Quiz. I princip fungerar samarbetet som så att jag kommer på en bra idé, sliter röven av mig och marknadsför tjänsten framgångsrikt. Nästa steg innebär att Passagen snor min idé utan att tacka mig eller be om min hjälp. [...]

Leave a Reply