Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Torget nylanserad, nu som söktjänst

Torget logga Gamla sargade shoppingsajten Torget återuppstår nu i en modern “portal-sök”-version. Efter att ha varit e-handelsportal och sedan personlig startsida görs nu ett försök att ta upp kampen med Eniro vad gäller lokalt sök.

Nya Torget.se är en sammanslagning av tre välbesökta svenska webbplatser, torget.se, lokaldelen.se och foretagsfakta.se. Sök på allt i ett och samma sökfält (företag, privatpersoner, produkter och kartor).

Torget screenshot

Leave a Reply