Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Höstens alla webbevent
04
Sep

Webbevent illustration För dig som vill lära dig mer om internet och dess möjligheter eller bara inspireras i arbetet kommer här en snabbt sammansatt lista över höstens konferenser inom digital kommunikation.
Lämna gärna en kommentar om jag missat något event och har du tidigare varit på något av dessa vill vi gärna veta vad du tyckte så lämna gärna en rad i kommentarsfälten du med :-)

September
Webbdagarna i Malmö, 12 September
Ny:Omform i Borlänge, 24 September
Webbdagarna i Göteborg, 26 September

Oktober
Ny:Sundsvall42 i Sundsvall, 16-18 Oktober
Webbdagarna i Stockholm, 23-24 Oktober
Emetrics Summit i Stockholm, 29-30 Oktober

November
Ny: SIME07 i Stockholm, 14-15 November
Disruptive Media Conference i Stockholm, 27 November
Ny:Internet Marketing Conference i Stockholm, 29-30 November

Kan du bara åka på ett par sammankomster och har möjlighet att ta dig utanför Sveriges gränser är Web2.0Expo i Berlin, 5-8 November och The Future of Web Apps i London, 3-5 oktober något du inte får missa.

Tack till 456 Berea Street som tipsade om den minst sagt omfattande sammanställningen av världens alla event.

5 Responses to “Höstens alla webbevent”

 1. Jonatan Larsson Says:

  Du kan också lägga till:
  Omform i Borlänge, 24 September

 2. Jonatan Larsson Says:

  …och: Sundsvall42 i Sundsvall, 16-18 Oktober.

 3. Lars Says:

  Och Internet Marketing Conference, en internationell konferens om affärer på webben (hålls i Stockholm):

  http://www.internetmarketingconference.com/

 4. Daniel Says:

  Search Marketing Expo och Chris Sherman kommer ju till Stockholm 31 oktober. http://searchmarketingexpo.com/smx_stockholm07/

 5. Researcher » Blog Archive » Omform i media Says:

  [...] Tidigare har bland annat Jonas S uppmärksammat Omform, precis som Dan på åkestam.holst Emerge Jack Hansen på Text.nu [...]

Leave a Reply