Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Verifierad för säkrare köpare och säljare

Verifierad logga Verifierad är en ny tjänst som tagits fram för att verifiera köpare och säljare på köp & sälj-sajter som Blocket, Tradera och Eniro Köp & Sälj. Genom att köpa dig en verifiering visar du andra att du har en äkta, kontrollerad identitet vilket ska främja transaktioner online.

Som verifierad visar du köpare och säljare på internet att du verkligen är den du utger dig för att vara. Du visar att du har seriösa avsikter och hjälper till att göra säkrare affärer på nätet. Du kan använda din verifiering på i princip alla köp- och säljsajter och på anslutna sajter visas även symbolen som anger att du är Verifierad!

Jag kan helt klart se nyttan i att visa intressenter att jag verkligen är jag men de goda avsikterna hos Verifierad överväger troligtvis inte nackdelarna med att jag måste betala från 59 kronor i månaden för att visa mina ärliga avsikter. Hur företag värderas avslöjar inte sajten och jag skulle nog vara mer rädd om kronorna i plånboken vid köp av lite dyrare kapitalvaror än kontanthandel med prylar. Det skulle vara intressant att veta hur fördelningen ser ut av fuffens-företag jämfört med skumma typer. Är det fler som drabbas av skojarföretag än privatpersoner som försöker blåsa oss? Någon som vet?

Fler som skriver om Verifierad:
Beta Alfa, Daniel Lampinen, Text.nu

2 Responses to “Verifierad för säkrare köpare och säljare”

  1. TDH » CD fyller 25, onlinespel störst, Tony Blair blir rik och äpplet försvinner Says:

    [...] Nu skall vi superbekräfta att vi är de vi är på nätet, med tjänsten Verifierad. 59 kr i månaden skall det kosta, något jag aldrig tänker betala så klart. Emerge har mer. [...]

  2. Mikael Palmstedt Says:

    Mycket intressant tjänst och liknande sidor finns ju lite här och var, tänker själv främst på Rapleaf kanske.

    Får man upp en kritisk massa så kan det bli en Ebay dödare i vart fall lokalt :).

Leave a Reply