CJ logga Annonsnätverken börjar nu ordentligt få upp ögonen för mindre och mellanstora sajter. Jack Hansen på den mycket läsvärda bloggen Text.nu uppmärksammade redan i våras amerikanska jätten Commission Junctions (CJ) etablering i Sverige.

Tillsammans betyder dessa hårda fakta att en jätte “landat i stan”. CJ har nämligen under våren rekryterat ett svenskt team för support och försäljning, och i höst drar de igång. Men - redan nu kan du anmäla dig. Det är gratis och det finns 2000 annonsörer att välja bland. Det är lite skillnad det mot vad Tradedoubler, Affiliator och Double kan erbjuda.

CJ som delar både ägare och lokaler med Pricerunner i Stockholm rekryterar nu än fler medarbetare som kommer att hälsa på dig under hösten. Hur ska det här sluta…

5 Responses to “Commission Junction in town”

 1. Hjalmar Says:

  Öhh.. CJ har ju funnits med svenskt team i snart ett år.

 2. mikael Says:

  Sant, med med tanke på alla annonsnätverk som poppar upp samt en högre intensitet bland de stora drakarna är det intressant att CJ rekryterar för att närma sig bloggare.

 3. affiliateproffs Says:

  Också läsvärd: E24 (http://www.e24.se/dynamiskt/reklam_media/did_16712861.asp). CJ namns inte, däremot tradedoubler och zanox.

 4. Gunnar Lindberg Ã…rneby Says:

  Jag har själv blivit kontaktad av CJ nu i veckan och öppnat ett konto. Vi får se vad det kan tänkas tillföra Bloggverkets läsare. En eloge till CJ för att som nämnts ovan ha betydligt bättre utbud än övriga aktörer på svenska marknaden.

 5. Anton Says:

  Har varit publisher för CJ sedan i våras, då jag träffade Lina Malm på en SEO-träff. CJ är stora och kommer nog ha chans att ta en hel del marknadsandelar, även om deras struktur är väldigt amerikansk och svåröverskådlig på alla sätt och vis (både på sajten och intäkter m.m.). De är dock väldigt måna om oss som använder oss av dem - så jag tror på dem.

Leave a Reply