Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Family - Sveriges nya familjesida

Family logga Köp & Säljannonser är sedan några år självklart accepterade på nätet efter århundraden i tidningarnas tryckta värld. Tillsammans med vigsel-, dop-, döds- och födselannonser stod de för en ansenlig del av tidningarnas intäkter. Idag återstår förutom den traditionella media- och utbudsannonseringen endast de sistnämnda. Efter att Blocket tack vare sin uthållighet revolutionerat vårt sätt att publicera och läsa radannonser är det föga förvånande att de nu tar steget in i familjeannonsernas värld som omsätter över en miljard kronor i allt från landsortpress till nationella tidningar.

Family.se är namnet på det nya projektet från den innovativa Schibstedsfären som kommer att hantera annonser kring födslar, dop, barnkalas, bemärkelsedagar, förlovningar och bröllop. Traditionella kvällstidningsspalter som Dagens ros och Var-är-du-efterlysningar finner här också sin plats men dödsannonser (populära bland äldre) och personporträtt har av någon anledning valts bort.

Likheten med Blocket vid annonspublicering går inte att ta miste på och det är tydligt att man tagit fasta på ett enkelt men lyckat koncept. Bolaget Minimedia som ägs och grundades av tidigare Aftonbladet-medarbetare står bakom Family tillsammans med Blocket.

Läs mer på bland annat Resumé och Dagens Media.

One Response to “Family - Sveriges nya familjesida”

  1. What.se Says:

    Skrev en rad om pengarna som ändå finns inom vissa typer av högtidsannonser: Se http://it24.idg.se/2.2275/1.115692

Leave a Reply