Pausa logga I avsaknad av ett riktigt kvinnocommunity lanserar nu gamla Varuprovsguiden ett forum för vuxna människor, framförallt kvinnor, på nätet - Pausa.

Vi vill att pausa.se skall vara som att krypa upp i soffan efter en riktigt trevlig middag med tända ljus, filtar och en god kaffedrink. När spänningarna släpper och prestigen rinner av. När dom verkliga samtalen börjar.

Likt Tjejsajten kan du på Pausa ta del av tips, krönikor, blogga och diskutera alltifrån trender till recept. Målgruppen känns lite mognare jämfört med de modeinriktade sajterna samtidigt som det inte är ett lika tydligt fokus på “tjejsnack”.

Än så länge saknas det en hel del substans på Pausa då mycket av innehållet inte verkar vara klart samtidigt som själva medlemsdatabasen inte nått en kritisk massa. Inriktningen är ändå väldigt intressant och verkar ligga rätt i tiden med kvinnor som en allt viktigare målgrupp på nätet.

Pausa screenshot

Leave a Reply