Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Careerjet lanserar i Sverige

Careerjet logga Ännu en jobbaggregator lanseras i dagarna på den svenska marknaden - Careerjet. Bakom tjänsten står det engelska bolaget Careerjet Ltd och de rullar nu i rask takt ut sin nya jobbsökartjänst på i princip samtliga kontinenter där Sverige är ett av femton europeiska länder som är först ut.

Efter den förra lanseringen av en svensk sökmotor för jobb, Workey, börjar det nu bli en riktig överetablering bland sajterna som vill hjälpa oss att hitta bland platsannonserna. En av anledningarna är självklart att ingen av jobbsajterna har valt att positionera sig olikt någon annan och det enda egentliga vapnet idagsläget är antalet jobb som är sökbara. Careerjet visar sig inte vara något undantag med i stort sett samma funktionalitet som de andra aktörerna.

Careerjet screenshot

One Response to “Careerjet lanserar i Sverige”

  1. xarph Says:

    Ännu en jobbaggregator har lanserats!

    JobRapido, http://www.jobrapido.se/

Leave a Reply