Ichigo logo Saknar du en färdigpaketerad startsida med fokus på nyheter i olika branscher? Då kan du sluta leta nu.

Ichigo som än så länge är ett ideellt webbprojekt av webbdesignern Tobias Gärder har under en längre tid attraherat folk med nyhets-, media- och IT-intressen. Fokus har nu åter lagts på tjänsten som ger en snabb överblick över senaste nytt från en mängd nyhetskällor. Lite Google Nyheter fast mer handplockat.

Med hjälp av olika underavdelningar har startsidan bantats ner men kan nog fortfarande anses som lite uppsvälld. Nöje, IT/Teknik och Sport är några av de kategorier som nu finns och kanske får vi i sann webb 2.0-anda snart möjlighet att kunna lägga till eget material likt Superstart eller klassiska Torgets märkliga inriktningsförändring?

Som färdigpaketerad start- eller nyhetssida fungerar Ichigo utmärkt och med möjligheten att lägga till och ta bort innehåll kommer tjänsten vara ännu en i raden av svenska “webbskrivbord” att räkna med.

Ichigo screenshot

2 Responses to “Ichigo: Startsidan för dig med nyhetstorka”

  1. What.se Says:

    Ah, har varit en del iChingo länkar i kommentarerna på sistone.

  2. Rickard Says:

    Ichigo is the shit.

Leave a Reply