Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Glöm Second Life, skaffa ett First Life

Get a First Life screenshot
Den amerikanska teknikbloggen TechCrunch tipsar om dagens humorsida. Som ett alternativ till nätidentiteter, webb 2.0 och communities lanserar den kanadensiske bloggaren Darren Barefoot nu Get a First Life med sköna beskrivningar som:
“Your world. Sorry about that.”
“Are five senses enough?”
“Find out where you actually live”
“What’s this body thing, and what do I do with the dangly bits?”

Fantastiskt avkopplande sida som ger åtminstone någon minuts distans till cyberlivet ;-)

One Response to “Glöm Second Life, skaffa ett First Life”

  1. Marcus Andersson Says:

    Ännu bättre blir det när man ser kommentaren från Linden Lab på Darrens blogg (http://www.darrenbarefoot.com/archives/2007/01/my-project-du-jour-getafirstlifecom.html#comment-75509).
    De verkar lite upprörda över antagandet att deras jurister inte skulle ha humor…

Leave a Reply