Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/06/171106/emerge.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Digga.se i ny färg & form

Digga logoSveriges populäraste Digg-klon, Digga.se gick idag ifrån den förinställda Pligg-designen och passade även på att lansera lite ny funktionalitet. Bland annat kan du som användare nu välja RSS-flöden för enskilda kategorier och på så sätt lättare ta del av de länkar som är av intresse.
En hel del förbättringar är genomförda men som användare irriteras jag över en del småmissar så här initialt. Bland annat kan det vara svårt att hitta de kategoriserade RSS-flödena då de ibland dyker upp och ibland försvinner beroende på hur du navigerar. Barnsjukdomar är dock mer regel än undantag så efter en tids “test” är jag övertygad om att allt fungerar som det ska.

Med tanke på den hårdnande konkurrensen mellan Digga, Sovrat och Färskpressad kommer vi under året säkert få se mer funktionalitet, ständiga användbarhetsförbättringar och nytt innehåll från topp-trion. Ska vi även gissa på ett uppköp under 2007?

Nu
Digga screenshot new


Digga screenshot

3 Responses to “Digga.se i ny färg & form”

 1. Cubma » Blog Archive » Digga.se i ny kostym Says:

  [...] Digga.se i ny kostym Mikael på emerge.se rapporterar att digga.se fått ny kostym. Det är inte bara designen som ny, utan det har även tillkommit nya funktionaliteter. I konkurrensen om användarna så är även jag övertygad om att vi kommer att få se mer funktionaliteter hos digga.se, färskpressad och sovrat.se under året som kommer. Jag ställer mig dock tveksam till något uppköp av någon, då det idag är alldeles för få användare. Share and Enjoy:These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages. [...]

 2. Robert Says:

  Stort tack för ditt inlägg om “nya” Digga!

  Kan passa på att meddela att vi precis har uppdaterat sajten med stöd för 15 totalt olika videosajter.

 3. Digg hotar svenska Digga - sajten stängd | TDH / Svensk Edition Says:

  [...] Okej, det här är väl att gå lite långt? Nog för att amerikanska advokater kan vara galna, men kom igen, en svensk bokmärkningstjänst som heter Digga - vilket faktiskt är ett svenskt begrepp dessutom - inkräktar inte på varumärket Digg. Visserligen har man ett liknande formspråk, men det har snarare att göra med opensource-systemet Pligg, som i sin tur är en Digg-kopia i grund och botten. [...]

Leave a Reply